Bedrijfsuitje

Beperkte mogelijkheden wegens corona. Bel ons voor informatie op 0348 200020
 

Jouw bedrijfsuitje organiseer je bij Fabriek Woerden! Een geheel verzorgde dag op één locatie!

Genieten samen met je collega's van een van onze leuke, unieke en gezellige activiteiten gecombineerd met een van onze heerlijke arrangementen in ons sfeervolle restaurant! Van een creatief bedrijfsuitje of bedrijfsfeest, zoals Gooien met Verf, tot een spannende middag of avond in escaperoom Gascape.

Fabriek Woerden beschikt over betaalbare vergaderruimte, uitgebreide horeca en is gevestigd vlakbij de A12. Vanuit Utrecht, Bodegraven en Gouda ben je er zo en parkeer je op ons gratis parkeerterrein. Tip: speciale feesten rond een feestdag? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat!

Vergaderruimte te huur

Wij beschikken over een betaalbare vergaderruimte. Een dag vergaderen is af te sluiten met een leuke activiteit. We kunnen horecaoplossingen op maat bieden.

Het is een fijne vergaderruimte compleet met beamer, scherm en geluid. Er zijn verschillende arrangementen in verschillende prijsklassen voor onze vergaderzalen. We beschikken over een formele zaal, maar kunnen ons sfeervolle restaurant ook omtoveren tot geschikte vergaderruimte voor een meer informelere setting. Bel of bezoek ons om hier een over van gedachten te wisselen. Ons nummer is 0348 200020.
Verf smijten
Gooien met Verf

Gooien met Verf

In ons atelier kun je je naar hartenlust uitleven en de creatieve kant van jezelf de ruimte geven met verf. Gooien met Verf.nl verzorgt creatieve workshops met verf. Je creëert door middel van gooien - spetteren - spuiten - druppelen - mikken - gieten een uniek schilderij. 

Glow in the Dark golf

Golfen in het donker

Je speelt minigolf in een fantastisch decor van kunstwerken en waant jezelf in een andere wereld. De golfbaan is uitgelicht door blacklights waardoor de ballen, de banen èn het decor licht geven. 
Minimaal 2 en maximaal 5 personen per baan. 
Leuk voor groepen tot 85 personen.
Prijs € 9,00 p.p.

Gascape: Durf jij het aan?! 

In deze unieke escape room kunnen jullie voor één keer ervaren hoe het is om een echte inbreker te zijn. Slaag jij erin om weg te komen?
Reserveren i.v.m. Covid-19 hopelijk vanaf 1 september weer mogelijk.
Prijs: € 115,- per team/per tijdslot

i.v.m. beperkingen corona is deze activiteit momenteel niet mogelijk

Een misdadig leuk avondje lachen, gier, smullen!

Alle gasten nemen als personage plaats aan de mooi gedekte tafel in het restaurant van Fabriek Woerden. Al snel komen jullie erachter dat niets is wat het lijkt... Tijdens het overheerlijke en toepasselijke diner komen vele geheimen boven tafel en moeten raadsels worden antrafelt. Lukt het jullie de misdaad op te lossen?
Prijs €  49,95 p.p., incl. 3-gangenmenu

i.v.m. beperkingen corona is deze activiteit momenteel niet mogelijk

Ook heeft Fabriek Woerden een leuke samenwerking met leukeworkshop.nl. Neem een kijken en neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Vergaderruimte tot circa 60 personen

Fijne vergaderruimte compleet met beamer, scherm en geluid.
Eventueel ook te combineren met een van de leuke en lekkere arrangementen in verschillende prijsklasses.
Bel of bezoek ons om hier een over van gedachten te wisselen.
T 0348 200020


Ons restaurant is af te huren voor groepen, neem contact op voor meer informatie.

Drankafkoop €15 p.p. - frisdranken en licht alcoholische dranken, 

€10,- per kind tot 18 jaar - alleen frisdranken.

(drankafkoop is voor 2 uur, een extra uur is €7,50 p.p.)

Webdesign Totoweb | Mokk