Indoor dagje uit en activiteiten in Woerden voor alle leeftijden!

 • Indoor golf met glow in Woerden

  Indoor minigolf Woerden: Golf in the Dark

 • Indoor speelparadijs

  Indoor Speelparadijs Pretfabriek Woerden

 • Gooien met verf

  Creatieve Workshop Woerden: Gooien met Verf

 • Gascape

  Escaperoom Gascape Woerden

 • Restaurant fabriek woerden

  Restaurant Fabriek Woerden

 • Vergaderruimte in woerden

  Vergader- en eventlocatie Woerden

 • Fabriek Woerden

  Recreatiebestemming Fabriek Woerden

Spectaculaire overdekte attractie Golf in the Dark

Kom spelen op onze overdekte 18 holes golfbaan. Leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen zonder kinderen. De prachtige indoor attractie Golf in the Dark beschikt over airconditioning.

Geschikt vanaf 8 jaar en ouder.
Lees meer

Creatieve workshop Woerden: Gooien met Verf

Gooien met Verf is een creatieve workshop die ideaal is als vriendenuitje, familieactiviteit of als creatief cadeau. Je creëert door middel van gooien - spetteren - spuiten - druppelen - mikken - gieten een uniek schilderij. Van jong tot oud, met of zonder schilderstalent, kan op deze manier een kunstwerk maken bij ons in Woerden.

Reserveren? Bel ons op 0348-200020 of dien online een reserveringsaanvraag in. 
Lees meer

Binnenspeeltuin De Pretfabriek Woerden

Spelen in de allerleukste indoor speeltuin in de omgeving van Woerden, Gouda, De Meern en Utrecht Leidsche Rijn doe je natuurlijk in De Pretfabriek! Kom jij ook naar onze gezellige, schone en veilige overdekte speeltuin?

Wist je dat... Wij een jaarkaart aanbieden? Met een jaarkaart kan je het hele jaar onbeperkt komen spelen, is er een begeleider gratis, krijg je 5 % korting op de horeca en mag je eenmalig gratis een vriendje of vriendinnetje meenemen.


Geschikt voor de leeftijd: 0 tot 12 jaar.
Lees meer

Gascape: weet jij in en uit deze Escaperoom in Woerden te breken?

Weet jij in te breken, de buit te pakken en ook weer veilig weg te komen? Escaperoom Gascape is het ultieme vrienduitje, familieuitje of bedrijfsuitje voor jou.

 • Groepen van 3 tot 7 personen. 
 • Leeftijd: 15 jaar en ouder
 • Tijdslot: 60 minuten
 • Prijs per team/tijdslot € 119,95 

Reserveren kan alleen telefonisch 0348-200020.
Lees meer

 

Vergaderzalen en eventlocatie Woerden

Wij beschikken over twee stijlvolle vergaderzalen*. Wij zitten dichtbij de A12 en parkeren doe je gratis voor de deur op eigen terrein in Woerden. De vergadering leuk afsluiten? We beschikken over een restaurant en leuke activiteiten zoals Golf in the Dark en onze creatieve workshop Gooien met Verf!

* Vergaderzaal 1 capaciteit: tot maximaal 12 personen
  Vergaderzaal 2 capaciteit: 13 tot 65 personen

Reserveren? Bel ons op 0348-200020.
Lees meer

Welkom bij het leukste dagje in heel Utrecht

Ook nu blijven wij werken met vooraf reserveren (alleen in weekenden en vakanties voor de Pretfabriek). Wij zijn iedere dag geopend van 9.30 tot 18.30 uur.
Op vrijdagen zijn wij tot 22.00 uur geopend voor Golf in the Dark. 

Gezinsuitje in Woerden

Fabriek Woerden is de allerleukste bestemming voor een dagje uit met de kinderen! Met blacklight attractie Golf in the Dark, binnenspeeltuin Pretfabriek Woerden, creatieve workshop Gooien met Verf, escaperoom Gascape en een restaurant zijn wij de meest complete vrijetijdsbestemming in de regio. Bovendien kan een dagje weg met de kinderen altijd doorgaan, ongeacht het weer.
Voordelig uitje met de kids

Kinderen kunnen bij ons als zeer betaalbaar spelen; voor nog geen tien euro per kind speel je al uren in de leukste binnenspeeltuin in de regio Woerden, Utrecht Leidsche Rijn, De Meern en Gouda. Ouders genieten in ons speelparadijs van een heerlijke bak verse koffie, een snack of een gezonde lunch.

Lekker vaak spelen bij De Pretfabriek Woerden? Dan moet onze VIP Jaarpas voor € 119,- zeker eens proberen!

Kinderfeestjes Woerden

Of je nou een voordelig kinderfeestje zoekt of het graag uitbundiger viert met een compleet verzorgd feestje inclusief Golf in the Dark; bij Fabriek Woerden en Pretfabriek Woerden is jouw feestje altijd geslaagd en ben je als ouder volledig ontzorgd.

Familiefeesten en verjaardagsfeestjes Woerden

Zoek jij een kinderfeestje in de regio Woerden, Gouda en Utrecht of wil je met de hele familie een compleet familiefeest vieren waar iedereen zich vermaakt? Bekijk hier snel alle actieve kinderfeestjes en verken de mogelijkheden voor een creatieve familiedag, zoals met Gooien met Verf.

Bedrijfsfeesten Woerden

Zoek jij een vergaderlocatie die dicht bij de snelweg ligt met gratis parkeren en recreatiemogelijkheden? Dan zit je zeker goed bij ons! Met een ruime en moderne vergaderzaal, uitgebreide horeca en parkeergelegenheid voor de deur is dit vanuit plaatsen zoals Bodegraven, Gouda en Utrecht een ideale uitvalshoek.

Vraag direct een een offerte aan. 

Avondje of middag uit in Woerden met Golf in the Dark of Gascape

Met Golf in the Dark en escaperoom Gascape beleef je met vrienden, het gezin of de familie een te gek middagje of avondje uit. Ontdek de 18 holes indoor baan Golf in the Dark of kraak de escaperoom Gascape. Zoek je een groepsarrangement, neem dan contact met ons op.jlhjg

Fabriek Woerden, Oostzee 8, 3446 CH Woerden 0348 200020