Skip to main content

12,5 jarig jubileum Fabriekwoerden

Fabriek Woerden is jarig en viert dit jaar haar spectaculaire 12,5-jarig jubileum! En wie kunnen we beter uitnodigen om dit feest mee te vieren dan al onze fantastische gasten?

Bereid je voor op een jaar vol bruisende festiviteiten en extra gezelligheid die je van ons gewend bent! We zijn al gestart met het vervullen van 12 wensen uit onze betoverende wensboom.

Maar dat is nog niet alles... Vanaf de voorjaarsvakantie nodigen we je uit om plaats te nemen in onze splinternieuwe fotobooth voor onvergetelijke kiekjes. Vanaf maart wordt het nóg spannender, want dan kun je aan het rad van fortuin draaien, waar we tal van geweldige prijzen weggeven aan al onze bezoekers. 

Wie jarig is trakteert! Als je jarig bent krijg je 12,5% korting op je activiteit (zie actievoorwaarden hieronder). De actie gaat in vanaf april 2024. 

Maar dat is niet het enige! Voor de jonge avonturiers in onze indoor speeltuin trekken we maandelijks een gelukkige winnaar uit de ingeleverde Hi-5 kleurplaten. Bovendien kun je vanaf half  maart onze exclusieve Pretfabriek petten bemachtigen! En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je bij aanschaf of verlenging van een jaarkaart voor de Pretfabriek een bon van €12,50, te besteden in onze gezellige horeca.

We sluiten het feestjaar af met een knal, waarin we weer uitpakken met een speciaal thema in de Pretfabriek. Mis het niet en vier met ons mee in De Pretfabriek!

 

Actievoorwaarden 

 

Cadeaubon horeca bij aanschaffen van een jaarkaart 

  • De cadeaubon van €12,50 is uitsluitend geldig op de horeca 
  • De cadeaubon is niet geldig i.c.m. arrangementen, entreetickets en jaarkaarten 
  • De cadeaubon moet in één keer worden verzilverd 
  • Maximaal 1 cadeaubon per gezin 

 

12,5% korting high-tea  (vanaf april) meer info volgt

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Wil je geen nieuwtje missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste updates en deals rechtstreeks in je inbox!

Fabriek Woerden

Oostzee 8, 3446 CH Woerden

T 0348 200020
E:

Fabriek Woerden


Webdesign © Totoweb