Skip to main content

Golf in the Dark

Glowgolf: een spectaculaire ervaring in Woerden

Golf in the Dark is de gaafste overdekte18 holes (airconditioned) glow in the dark midgetgolf baan in Nederland en geschikt voor volwassenen èn kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Deze spectaculaire glow golf ervaring is een gezellig uitje in regio Utrecht. Kinderen onder de 8 jaar zijn ook welkom. Glow golf kan voor kinderen soms wat spannend zijn door het donker, het bewegende decor en de geluiden.
Je speelt glow in the dark midgetgolf in een fantastisch decor van allemaal kunstwerken en waant je in een andere wereld. De holes zijn uitgevoerd in 18 verschillende thema's. Alle decoratie is handgemaakt en absoluut uniek. De golfbaan is uitgelicht door black lights waardoor de ballen, de banen èn het decor licht geven. Het spel duurt circa 1,5 uur. Minimaal 2 en maximaal 5 personen per baan.

Glow golf speel je in het wit.

Trek bij voorkeur witte kleding aan voor een leuk effect van the blacklights tijdens jullie bezoek aan Fabriek Woerden.
Golf in the Dark is ook leuk als vriendenuitje en is makkelijk bereikbaar door de ligging in Woerden, niet al te ver van de A12 vandaan. Deze midget golf in the dark ervaring is zelfs vanuit bijvoorbeeld Utrecht en Gouda goed bereikbaar.
We beschikken ook over een restaurant, dus even napraten met jouw vrienden, gezin of tijdens een bedrijfsevenement of familiedag en/of het nuttigen dan een lekkere maaltijd of een drankje kan ook. Met de airconditioning is het een geschikt uitje voor de warmte in het voorjaar en de zomer. In de winter en de vaak met regen gevulde herfst kun je natuurlijk lekker droog een balletje slaan. We zijn dagelijks geopend.
Tip: verblijf je op een bungalowpark in de buurt (zoals Landal Reeuwijkse Plassen) en je wilt eens een ander uitje dan zwemmen of fietsen? Kijk dan ook eens naar een van onze vele andere familie-activiteiten.

Glow golffeestje voor kinderen

Wil jij je overdekt kinderfeestje in Woerden vieren bij Golf in the Dark? We bieden één spectaculair kinderfeestje aan. Dit is het allerleukste glowgolf kinderfeest in heel Utrecht. Lees er hier meer over.
Leeftijd
Voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Onder de 18 jaar is een 18+ begeleider verplicht.
Capaciteit
maximaal 85 personen. Je speelt in groepjes van max. 5 personen.
Prijs
€ 12,95
Duur van deze activiteit
60 tot 90 minuten.
Afslagtijden
Iedere 10 minuten.
Let op: de laatste afslagtijd is 17.00 uur. Op vrijdagavonden zijn wij tot 22.00 uur geopend en is de laatste afslagtijd 20.00 uur.
De baan is airconditioned
Ook in de zomers heerlijke temperatuur op de baan.
De baan zit op de eerste verdieping
Door middel van 2 korte trappen kom je op de golfbaan terecht. Er is geen lift aanwezig, de baan is dus niet rolstoel toegankelijk. In geval van een andere beperking neem je het beste even contact met ons op.
De mooiste indoor 18-holes glow in the dark midgetgolf baan van Nederland
Hieronder even een impressie van onze Golf in the Dark baan.

Overtuigd? Plan hier je bezoek!
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Wil je geen nieuwtje missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste updates en deals rechtstreeks in je inbox!

Fabriek Woerden

Oostzee 8, 3446 CH Woerden

T 0348 200020
E: info@fabriekwoerden.nl

Fabriek Woerden


Webdesign © Totoweb