Familie en Vrienden

met Familie en Vrienden in Woerden

Op zoek naar een locatie voor een familie of vrienden feest?

Fabriek Woerden is hiervoor de perfecte locatie. Door de verschillende activiteiten is er voor iedere leeftijd iets te doen. Zo hebben wij de indoorspeeltuin De Pretfabriek, Glow in the dark minigolfbaan, een workshop Gooien met Verf en een Escaperoom.

Neem na de activiteit plaats in ons restaurantgedeelte (ook volledig af te huren) en geniet van een koffiearrangement, lunch, borrel of diner. Speciale wensen? Alles is bespreekbaar bij ons. Het restaurantgedeelte is overigens ook erg geschikt voor kinderverjaardagen. De kinderen kunnen ondertussen lekker spelen.

Onderstaand kun je meer lezen over de activiteiten die we aanbieden. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op, dan kijken we graag even mee. Via onderstaande button is het mogelijk een offerte aanvraag in te dienen. (ook mogelijk om een offerte aan te vragen voor kleine gezelschappen)

Onze activiteiten. Leuk om (bij) te boeken!

Golf in the dark

Prijs € 12,50 p.p.

Golf in the dark als familie of vriendenfeestje

Je speelt minigolf in een fantastisch decor van kunstwerken en waant jezelf in een andere wereld.

De golfbaan is uitgelicht door blacklights waardoor de ballen, de banen èn het decor licht geven. Minimaal 2 en maximaal 5 personen per baan. Leuk voor groepen tot 85 personen.

Direct reserveren

Gooien met Verf

Gooien met verf als familie of vriendenfeestje

Ca. 1,5 uur Verf gooien in ons atelier, waar je je naar hartenlust kunt uitleven en de creatieve kant van jezelf de ruimte geeft met verf! Voor groepen van min. 4 en max. 18 personen. Vraag naar de mogelijkheden voor kleinere of grotere groepen. Of vul een reserveringsaanvraag in.

Direct reserveren

Gascape: Durf jij het aan?!

Prijs € 119,95 per team

Gascape als familie of vriendenfeestje

In deze unieke Escaperoom kunnen jullie voor één keer ervaren hoe het is om een echte inbreker te zijn.

Gascape is te spelen in teams van minimaal 3 tot maximaal 7 spelers per tijdslot. De speeltijd is ongeveer 60 minuten. Na afloop is er tijd voor een eventuele nabespreking in ons gezellige restaurant.

Deze activiteit is alleen telefonisch te boeken. Bel 0348 200020

De Pretfabriek: indoor speeltuin

Vanaf € 9,95 per kind

Voor klein èn grote groepen is de indoor speeltuin De Pretfabriek een leuke locatie om een prachtig familiefeest, bedrijfsuitje of feestje te geven. Voor elk wat wils. Vraag naar de diverse mogelijkheden. Ook te combineren met een van de leuke en lekkere arrangementen in verschillende prijsklasses. Bel of bezoek ons om hier een over van gedachten te wisselen.

Bel 0348 200020

Fabriek Woerden

Oostzee 8, 3446 CH Woerden

T 0348 200020
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fabriek Woerden