Ontdek de kunstenaar in jezelf

Info: Gooien met Verf

Leeftijd:
Voor volwassenen vanaf 16 jaar en kinderen vanaf 8 t/m 15 jaar
Capaciteit
Min. 4 en max. 11 personen.
Grotere of kleinere groepen op aanvraag
Prijs
Entree volwassenen (v.a. 16 jaar) €15,95 excl. canvas doek
Entree kinderen (8 t/m 15 jaar) €12,95 excl. canvas doek
Canvassen (verplicht af te nemen):

40x50 cm €13,50
60x80 cm €30,-
100x100 cm €65,-

Duur van deze activiteit
ca. 90 minuten
Kleedkamer
Aanwezig
Atelier is airconditioned
Dus ook in de zomer heerlijke temperatuur
Droogtijd schilderwerken
De doeken moeten een week drogen, waarna ze opgehaald kunnen worden.
Verzenden
Je kunstwerken liever aan huis geleverd? Dat kan! Voor €13,95 kunnen we de doeken naar je opsturen (met uitzondering van de 100 cm x 100 cm doeken).

Ondek de kunstenaar in jezelf met Gooien met Verf

In ons atelier kun je je naar hartenlust uitleven en de creatieve kant van jezelf de ruimte geven met verf. Gooien met Verf.nl verzorgt creatieve workshops met verf. Je creëert door middel van gooien - spetteren - spuiten - druppelen - mikken - gieten een uniek schilderij. Een ieder van jong tot oud, met of zonder schilderstalent, kan op deze manier een kunstwerk komen maken. Na onze uitleg ga je geheel zelfstandig aan de slag. Gedurende het proces krijg je ook tips en ondersteuning van ons. Het resultaat is altijd verrassend! De Gooien met Verf workshops duren ongeveer 1,5 uur.

Lekker smijten met verf!

De technieken worden eerst geoefend en kleurencombinaties getest. Je kunt heerlijk los gaan want alles mag vies worden in onze verfgooiruimte. Mocht je toch gehecht zijn aan je kleding, trek dan wat ouds aan want gooien met verf is op eigen risico. Deze workshop Verfgooien is vanaf 4 personen. Ben jij een groep kleiner dan 4 personen, vraag dan naar onze beschikbaarheid.

Gooien met Verf is ook geschikt voor creatieve kinderfeestjes voor zowel jongens als meiden, teamuitje of als leuke afsluiter van een dag vergaderen in onze vergaderruimte. Gooien met Verf is een leuke indoor recreatiemogelijkheid in Woerden voor bijvoorbeeld een girls night out of als onderdeel van een bedrijfsfeest op maat. We liggen centraal en zijn zowel vanuit Woerden als de gehele Randstad met steden als Gouda, Utrecht en Amsterdam snel bereikbaar. Het atelier beschikt over airconditioning, dus ook in de zomer kun je lekker (gekoeld) het creatieve beest in je loslaten.

Gooien met Verffeestje € 25,95 p.p. Ca. 1,5 uur Verf gooien in ons atelier onder begeleiding van een ervaren medewerker. Laat de creativiteit los in de kinderen en bovendien heeft iedereen een uniek aandenken aan het feest.

Eigen kunstwerk mee naar huis
Oefenvel
1 workshopbegeleider
Zakje snoep of chips
2 keer limonade
Friet & snack, poffertjes of pannenkoek