Ontdek de kunstenaar in jezelf

Info: Gooien met Verf

Geschikt voor alle leeftijden

Kinderfeestjes geven wij vanaf 8 jaar. Wil je met je gezin komen? Dan zijn kinderen onder de 8 ook van harte welkom!

Capaciteit
Min. 4 en max. 18 personen.
Grotere of kleinere groepen op aanvraag
Prijs
Entree volwassenen èn kinderen €16,95
excl. canvas doek.

Canvassen (verplicht af te nemen):
40x50 cm €15,50
60x80 cm €31,-
100x100 cm €66,-
Duur van deze activiteit
ca. 90 minuten
Kleedkamer
Aanwezig
Atelier is airconditioned
Dus ook in de zomer heerlijke temperatuur
Droogtijd schilderwerken
De doeken moeten een week drogen. Zodra de schilderijen klaarliggen krijg je een berichtje.
Verzenden
Je kunstwerken liever aan huis geleverd? Dat kan! Voor €13,95 kunnen we de doeken naar je opsturen (met uitzondering van de 100 cm x 100 cm doeken). Let op: Het opsturen van de schilderijen is NIET binnen een week. Hier kan wat tijd overheen gaan.

Ondek de kunstenaar in jezelf met Gooien met Verf

In ons atelier kun je je naar hartenlust uitleven en de creatieve kant van jezelf de ruimte geven met verf. Gooien met Verf.nl verzorgt creatieve workshops met verf. Je creëert door middel van gooien - spetteren - spuiten - druppelen - mikken - gieten een uniek schilderij. Een ieder van jong tot oud, met of zonder schilderstalent, kan op deze manier een kunstwerk komen maken. Na onze uitleg ga je geheel zelfstandig aan de slag. Gedurende het proces krijg je ook tips en ondersteuning van ons. Het resultaat is altijd verrassend! De Gooien met Verf workshops duren ongeveer 1,5 uur.

Lekker smijten met verf!

De technieken worden eerst geoefend en kleurencombinaties getest. Je kunt heerlijk los gaan want alles mag vies worden in onze verfgooiruimte. Mocht je toch gehecht zijn aan je kleding, trek dan wat ouds aan want gooien met verf is op eigen risico. Deze workshop Verfgooien is vanaf 4 personen. Ben jij een groep kleiner dan 4 personen, vraag dan naar onze beschikbaarheid.

Gooien met Verf is ook geschikt voor creatieve kinderfeestjes voor zowel jongens als meiden, teamuitje of als leuke afsluiter van een dag vergaderen in onze vergaderruimte. Gooien met Verf is een leuke indoor recreatiemogelijkheid in Woerden voor bijvoorbeeld een girls night out of als onderdeel van een bedrijfsfeest op maat. We liggen centraal en zijn zowel vanuit Woerden als de gehele Randstad met steden als Gouda, Utrecht en Amsterdam snel bereikbaar. Het atelier beschikt over airconditioning, dus ook in de zomer kun je lekker (gekoeld) het creatieve beest in je loslaten.

Gooien met Verf Kinderfeestje

Het verfgooien duurt circa 60 minuten en is €28,50 per kind. Hierbij zit de tijd voor het eten en wat lekkers nog niet inbegrepen. Let op: voor het kinderfeestje is er een minimumleeftijd van 8 jaar. Wil je met kinderen onder de 8 jaar komen? Neem dan even telefonisch contact op. Het volgende zit bij het feestje inbegrepen:

  • Workshop verfgooien circa 60 minuten
  • Canvasdoek (30x40 cm)
  • zakje snoep of chips
  • 2x limonade 
  • Friet met snack, poffertjes of een pannenkoek

Het is eventueel mogelijk om voor een meerprijs (€7.00 per kind)  spelen in de Pretfabriek bij te boeken.