Golfen in het donker:
Een spectaculaire ervaring!

Info: Golfen in het donker


Reserveren
Reserveren is verplicht!
Groepen van 15 personen of groter graag telefonisch reserveren i.v.m. beschikbaarheid
(0348 200020)
Leeftijd:
Vanaf 8 jaar (ongeveer)
en volwassenen (kinderen onder de 8 ook welkom, maar het is soms wat spannend voor jongere kinderen) Onder de 18 jaar is een 18+ begeleider verplicht
Maximum capaciteit
Maximaal 5 personen per baan
Prijs
€ 12,50 p.p. (niet leeftijdsgebonden)
Duur van deze activiteit
90 à 120 minuten
Afslagtijden
Iedere 10 minuten

Laatste afslagtijden:

Let op: de laatste afslagtijd is 16.30 uur (met uitzondering van vrijdagen, zaterdagen en zondagen)

De baan is airconditioned
Ook in de zomers heerlijke temperatuur op de baan

De baan zit op de eerste verdieping
Door middel van 2 korte trappen kom je op de golfbaan terecht. Er is geen lift aanwezig, de baan is dus niet rolstoel toegankelijk. In geval van een andere beperking neem je het beste even contact met ons op.

Glowgolf: een spectaculaire ervaring!

Golf in the Dark is een van de gaafste overdekte 18 holes (airconditioned) glow in the dark midgetgolf baan in Nederland en geschikt voor volwassenen èn kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Kinderen onder de 8 jaar zijn ook welkom. Glow golf kan voor kinderen soms wat spannend zijn door het donker, het bewegende decor en de geluiden.

Je speelt glow in the dark midgetgolf in een fantastisch decor van allemaal kunstwerken en waant je in een andere wereld. De holes zijn uitgevoerd in 18 verschillende thema's. Alle decoratie is handgemaakt en absoluut uniek. De golfbaan is uitgelicht door black lights waardoor de ballen, de banen èn het decor licht geven. Het spel duurt circa 1,5 à 2 uur. Minimaal 2 en maximaal 5 personen per baan.

Golffeestje 

Wil jij je kinderfeestje vieren bij Golf in the Dark? We bieden één spectaculair kinderfeestje aan. Het feestje (€15,75 per kind) is inclusief :
- Glowgolfen (duurt ongeveer 1,5 uur)
- Glowarmbandje
- 2 x limonade
- Zakje snoep of chips voor elk kind
- Verjaardagsmenu, friet met snack of poffertjes of één pannenkoek

Reserveer hier jouw Golf in the Dark-feestje!

Glow golf speel je in het wit.

Trek bij voorkeur witte kleding aan voor een leuk effect van the blacklights!

Golf in the Dark is ook leuk als vriendenuitje en is makkelijk bereikbaar door de ligging in Woerden, niet al te ver van de A12 vandaan. We beschikken ook over een restaurant, dus even napraten met een lekkere maaltijd of een drankje kan ook. Met de airconditioning is het een geschikt uitje voor de warmte in het voorjaar en de zomer. In de winter en de vaak met regen gevulde herfst kun je natuurlijk lekker droog een balletje slaan. We zijn dagelijks geopend. Reserveren is raadzaam, maar niet verplicht.

Tip: verblijf je op een bungalowpark in de buurt (zoals Landal Reeuwijkse Plassen) en je wilt eens een ander uitje dan zwemmen of fietsen? Kijk dan ook eens naar Golf in the Dark of een van onze vele andere familie-activiteiten.

De mooiste indoor 18-holes glow in the dark midgetgolf baan van Nederland

We beschikken over één van de mooiste indoor 18-holes glow in the dark midgetgolf van Nederland. Lekker centraal gelegen in Woerden, in de buurt van bijvoorbeeld Utrecht en Gouda, kunnen kinderen en volwassenen een balletje slaan. Golf in the Dark is ook geschikt voor verjaardagsfeestjes.