Skip to main content
Vergaderen in Utrecht

Vergaderzaal Utrecht

Vergaderen op een centrale locatie? Dan moet je onze ruime vergaderzalen tot 65 personen en tal van andere faciliteiten zit je goed bij Fabriek Woerden.

Vergaderlocatie Utrecht

Een vergaderruimte in Woerden is ideaal als je een workshop wilt geven, een teamdag wilt organiseren of en simpelweg een vergaderlocatie zoekt midden in Nederland met veel praktische voordelen en recreatiemogelijkheden om de dag leuk af te sluiten, bijvoorbeeld met Golf in the Dark of Escaperoom Gascape.

Fabriek Woerden ligt in de provincie Utrecht direct aan de A12 op een kwartier van de stad Utrecht. Een zakelijke bijeenkomst bij ons organiseren heeft veel voordelen:

  • Midden in Nederland; centrale ligging.
  • Géén hoge parkeerkosten zoals bij een vergaderruimte in Utrecht.
  • Uitgebreide horeca.
  • Veel maatwerkmogelijkheden. Neem contact op.
  • Recreatiemogelijkheden.
  • Moderne vergaderzaal met een groot scherm.
  • Veel daglicht

Aanvullende activiteiten vergaderlocatie Woerden

Na een dag(deel) vergaderen, een workshop volgen of de boeken ingedoken te zijn is het natuurlijk ideaal om op dezelfde locatie het nodige vertier te vinden in Fabriek Woerden.

Wil je de dag met het team of het hele bedrijf spannend afsluiten? Dan kun je bijvoorbeeld in kleinere groepen Escaperoom Gascape ontdekken. Zo heb je een uitdagend teamuitje na de vergaderingen. Terwijl de groepen spelen kan de rest plaatsnemen voor een hapje en drankje in ons gezellige restaurant. Ook is het mogelijk om onze glow in the dark golfbaan (Golf in the Dark) te ontdekken.

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Wil je geen nieuwtje missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste updates en deals rechtstreeks in je inbox!

Fabriek Woerden

Oostzee 8, 3446 CH Woerden

T 0348 200020
E: info@fabriekwoerden.nl

Fabriek Woerden


Webdesign © Totoweb