Skip to main content

Spaar bij Jumbo voor een 2e gratis kaartje bij Golf in the Dark of Pretfabriek Woerden

Jumbo actie Fabriek woerden
Jumbo actie Fabriek woerden

Bij elke € 10,- aan boodschappen bij deelnemende Jumbo's ontvang je een sticker. Bij tien stickers heb je een volle spaarkaart. 

Het is ook mogelijk om de Jumbo spaarkaarten te verzilveren voor onze kinderfeest-arrangementen (Pretfabriek en Golf in the Dark). Hiervoor ontvang je €7,50 korting per volle spaarkaart (hierbij geldt ook dat dit van toepassing is op de tweede ticket net zoals een losse entree). Betalen kan aan de kassa op de dag zelf. 

Actievoorwaarden

De spaarperiode loopt vanaf 18 mei tot en met 31 augustus 2023. Inleveren kan vanaf 18 mei tot en met 1 oktober 2023. Fabriek Woerden en Jumbo houden zich het recht voor om de actie tussentijds/voortijdig aan te passen of te beëindigen. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, aanbiedingen of feestarrangementen en is niet inwisselbaar voor (contant) geld. Spaarzegels worden niet verstrekt bij aankoop van tabak, boeken, geneesmiddelen, loten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, zuigelingenvoeding, statiegeld en telefoonkaarten. Uitsluitend geldig op kinderentree van de Pretfabriek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Wil je geen nieuwtje missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang de laatste updates en deals rechtstreeks in je inbox!

Fabriek Woerden

Oostzee 8, 3446 CH Woerden

T 0348 200020
E: info@fabriekwoerden.nl

Fabriek Woerden


Webdesign © Totoweb