Vergaderen

Op zoek naar een centraal gelegen vergaderlocatie in Woerden? 

Kom dan bij ons vergaderen met een grote of kleine groep bij onze zeer centrale locatie in Woerden met parkeergelegenheid voor de deur. Combineer je vergadering met een van onze leuke activiteiten. 

Fabriek Woerden is zeer centraal gelegen, dichtbij de A12 afslag Woerden. Het trein-/busstation is op 1,3 kilometer afstand. Op 1 minuut lopen van de locatie is er een station voor een flexbus. Wij hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

De 2 gezellige en sfeervolle vergaderzalen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten zoals een groot televisiescherm met geluidsysteem en een flipover. Vanuit onze horeca bieden wij verschillende opties aan voor arrangementen. Tijdens de lunch of borrel kunnen jullie plaatsnemen in het restaurantgedeelte.

Wat maakt onze locatie uniek?

Vergaderen kan bijna overal, maar bij ons is het alles in één, doordat wij een vergaderlocatie, een horecagedeelte, activiteiten en bedrijfsuitjes aanbieden. Zo is het mogelijk om tussendoor te lunchen in het restaurant en achteraf een activiteit te doen met een heerlijke borrel.

Wat betreft eten en drinken is er bij ons van alles mogelijk. Dit gaat van koffie/thee naar een lunch, borrel of diner. Het eten en drinken wordt met veel liefde vanuit onze keuken bereid. Er zijn standaard arrangementen voor een vergadering. Wensen zijn uiteraard bespreekbaar. 

Combineer vergaderen met een van onze activiteiten

Bij Fabriek Woerden bieden wij diverse activiteiten aan.

Workshop Gooien met Verf

Zin in iets creatiefs? In ons atelier kun je je naar hartenlust uitleven en de creatieve kant van jezelf de ruimte geven met verf. Wij verzorgen een creatieve workshops met verf  ''Gooien met Verf''. Je creëert door middel van gooien - spetteren - spuiten - druppelen - mikken - gieten een uniek schilderij. De workshop duurt circa 1,5 uur. 

Golf in the Dark

Golf in the Dark is een van de gaafste overdekte 18 holes (airconditioned) glow in the dark midgetgolf baan in Nederland. Je speelt glow in the dark midgetgolf in een fantastisch decor van allemaal kunstwerken en waant je in een andere wereld. De holes zijn uitgevoerd in 18 verschillende thema's. Alle decoratie is handgemaakt en absoluut uniek. De golfbaan is uitgelicht door black lights waardoor de ballen, de banen èn het decor licht geven. Het spel duurt circa 1,5 à 2 uur. Minimaal 2 en maximaal 5 personen per baan. 

Vergaderzalen:

 • Vergaderzaal 1 is geschikt voor 13-65 personen

 • Vergaderzaal 2 is geschikt voor 1-12 personen 

Vergaderen 1-12 personen 1 dagdeel: € 135,-
Vergaderen 1-12 personen 2 dagdelen: € 270,-
Vergaderen 20-65 personen 1 dagdeel: € 195,-
Vergaderen 20-65 personen 2 dagdelen: € 390,-
Vergaderarrangement 1 dagdeel: € 14,50
Vergaderarrangement 2 dagdelen: € 29,-

Bij het vergaderarrangement zit het volgende inbegrepen: 

 • Koffie, thee en water tijdens de vergadering 
 • Een luxe koek per persoon 
 • Een stuk fruit 
 • Candybars 
 • Hartige snack (bij 2 dagdelen)
Luncharrangement: € 15,-
Het luncharrangement bestaat uit het volgende: 
 • Een belegd broodje 
 • Een broodje kroket 
 • Schulpsapje 

Boek extra bij 

Maak je trainingsdag onvergetelijk en boek een... 

 • spreker
 • trainingsacteur 
 • creativiteit 

Prijs op aanvraag (0348 200020) of vul de offerteaanvraag in