Golfen in het donker:
Een spectaculaire ervaring!

Coronaproof glow in the dark minigolf daten

Corona-proof in de omgeving van Utrecht en Gouda daten kan bij Golf in the Dark. Of je nou één huishouden bent of nog geen huishouden vormt, bij Golf in the Dark is plek voor elke situatie in deze COVID19-tijd. Golf in the Dark maakt het zelfs nog een stukje makkelijker: je boekt gemakkelijk online het tijdslot met een arrangement en je hebt nergens meer omkijken naar.
De Golf in the Dark baan is daadwerkelijk een unieke 18-holes baan in Nederland en in elk weer, bij regen of najaarszon, geschikt voor een uitje met twee personen (of vriendenuitje). Bij aankomst kun je gratis parkeren. Na een warme ontvangst de gezondheidscheck kun je beginnen. De golfsticks en balletje zijn uiteraard gedesinfecteerd, zodat je juist nu een veilig indoor uitje hebt. Of date natuurlijk.
Golf in the Dark is een van de gaafste overdekte 18 holes (airconditioned) glow in the dark minigolf baan in Nederland en geschikt voor volwassenen èn kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Kinderen onder de 8 jaar zijn ook welkom. Glow golf kan voor kinderen soms wat spannend zijn door het donker, het bewegende decor en de geluiden.

Je speelt glow in the dark midgetgolf in een fantastisch decor van allemaal kunstwerken en waant je in een andere wereld. De holes zijn uitgevoerd in 18 verschillende thema's. Alle decoratie is handgemaakt en absoluut uniek. De golfbaan is uitgelicht door black lights waardoor de ballen, de banen èn het decor licht geven. Het spel duurt circa 1,5 à 2 uur.