Misdaad Diner

Een misdadig leuke avond lachen, gieren, smullen!

Het misdaaddiner als origineel bedrijfsuitje.

Reserveren
Van te voren telefonisch (0348 200020) of online reserveren
Leeftijd:
Vanaf 15 jaar
Maximum capaciteit
van 6 tot 16 personen
Prijs
€ 49,95 p.p. incl. 3 gangen diner
Duur van deze activiteit
Circa 150 minuten, afhankelijk van de groep

Een misdadige leuke avond lachen, gieren, smullen in Woerden.

Alle gasten nemen als personage plaats aan de mooi gedekte tafel in het restaurant van Fabriek Woerden. Al snel komen jullie erachter dat niets is wat het lijkt... Tijdens het overheerlijke en toepasselijke diner komen vele geheimen boven tafel en moeten raadsels worden ontrafelt. Lukt het jullie de misdaad op te lossen tijdens dit originele bedrijfsuitje?

Fabriek Woerden biedt voor dit originele bedrijfsuitje twee verschillende spellen aan:

1) Opzoek naar een team buildingsactiviteit?! Ga dan voor het gezamenlijke spel! Los samen de nodige puzzels op en ga opzoek naar antwoorden.

2) Houden jullie wel van een beetje competitiviteit? Kies dan voor ons individuele spel. Wie aan tafel verdenkt jouw personage? En heb jij wel een geloofwaardig alibi? Lukt het jou om door de brij van Lukt het jou om door de brij van motieven, observaties, alibi’s en bewijsstukken de misdaad op te lossen?!

De spelleider leidt jullie tussen het diner door alle facetten van de hilarische spellen.

Het misdaaddiner is een leuk alternatief uitje voor gezinnen, hele families, vriendengroepen (girls night out, bijvoorbeeld) of zakelijke gezelschappen.

Misdaaddiner is gevestigd in het sfeervolle restaurant van Fabriek Woerden en beschikt dus over gratis parkeergelegenheid. Het spannende indoor avondje plezier zal zeker niet teleurstellen.